Welkom

Welkom

Hallo, ik ben Gita en straks trek ik naar India.. terug naar India. Het land waar ik 35 jaar geleden geboren werd. Intussen is het meer dan 4 jaar geleden dat ik alle excuses aan de kant durfde schuiven en effectief voor de eerste keer naar mijn geboorteland trok. Ongelooflijk hoe tijd voorbij vliegt, zelfs terwijl je je best doet om van elk moment te genieten, van elke seconde het beste probeert te maken..

Geen zoektocht naar biologische ouders, geen toeristische backpackreis maar een maand vrijwilligerswerk doen in mijn geboortestad Calcutta, the City of Joy, in mijn ‘eigen’ weeshuis; dat had ik in gedachten, dat zou het zijn… en dat is het geworden..

Urenlang kan ik schrijven en vertellen over wat ik zag, wat ik meemaakte en de mensen die ik ontmoette. Het was ongelooflijk, aangrijpend, confronterend, prachtig en fantastisch tegelijk… dat gaan doen was één van mijn beste beslissingen tot op vandaag;

En nu, 4 jaar later, is het tijd voor het vervolg, een nieuw hoofdstuk.

In mijn nieuwe plannen vormt India en haar heerlijke wereldberoemde drankje, de Masala Chai Latte, de basis voor een andere bucketlist-wanna-do, nl een eigen bedrijfje starten; een bedrijfje waarin ik een super product op de markt wil brengen met aandacht voor sociale economie, duurzaamheid en een goed doel. Met de authentieke pittige smaak en het verhaal van haar ontdekkers en hun land centraal;
Ok, nu naar de luchthaven voor 3 dagen Mumbai!

Tot snel!

xxx

motherhouse1